TARIEVEN & WERKWIJZE


01

02

03

BESCHIKBAARHEID & KENNISMAKING

JULLIE TROUWDAG

NA DE BRUILOFT

Ben ik beschikbaar op jullie trouwdatum? Dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vind ik het leuk jullie wat beter te leren kennen. Ik hoor graag wat jullie belangrijk vinden en hoe jullie dag eruit gaat zien.

Daarna laat jullie wat trouwalbums zien zodat jullie een goed beeld krijgen van hoe ik een bruiloft fotografeer.  Als we het allebei zien zitten dan kunnen jullie de dag formeel vastleggen.

Bij de voorbereidingen van jullie bruiloft help ik jullie met het inplannen van de fotografie. Ik verzamel vooraf alle informatie die ik nodig heb en we zullen af en toe contact hebben, zodat ik goed voorbereid ben op de dag zelf.

Op jullie trouwdag ben ik er volledig op gefocust om jullie op je gemak te stellen en alles zo mooi mogelijk voor jullie vast te leggen. Tijdens jullie bruiloft regisseer ik zo min mogelijk omdat ik juist wil dat de echte momenten en emoties op de foto komen. Wees gerust, tijdens de fotoshoot met jullie tweetjes zal ik jullie meehelpen waar nodig. Dat wordt geen stijve en ongemakkelijke fotosessie, maar ongedwongen en heel gezellig, waar de liefde tussen jullie centraal staat! Ook met de groepsfoto’s stuur ik aan om alles soepel te laten verlopen.

Na de bruiloft lever ik jullie zo snel mogelijk een preview op, vaak ontvang je deze binnen drie dagen na de bruiloft. Hierna maak ik een selectie van de foto’s en bewerk deze zorgvuldig zodat er een mooi geheel ontstaat. Mijn stijl van nabewerking komt overeen met hetgeen wat ik laat zien op deze website. Binnen 8 weken ontvangen jullie van mij een handgemaakt pakketjes met een houten usb-stick met daarop minimaal 300 foto’s in hoge resolutie en een mini-album met de highlights van jullie dag. Hierna gaan we starten met het ontwerp van jullie grote trouwalbum!

BRUILOFT: €1890,-

Bruid & Bruidegom

Jullie gaan trouwen! Een bruidsreportage is 1890 euro* voor 8 uur fotografie. Als je mij boekt voor jullie bruiloft dan ontvang je:

  • Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen uitgebreid door te bespreken. Ik ben benieuwd wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden. Natuurlijk ben ik altijd bereikbaar voor vragen of om met jullie mee te denken.
  • Een sneak preview binnen een week met de highlights van jullie trouwdag in een online gallery, om te delen met vrienden en familie
  • Binnen 8 weken ontvang je een handgemaakt pakketje met een luxe houten usb-stick met minimaal 300 foto’s in hoge resolutie die met zorg en heel veel liefde bewerkt zijn.
  • Per uur extra betaal je 150 euro, tot maximaal 14 uur.
  • Inclusief luxe mini-album van 15 x 15 cm met linnen kaft
  • Natuurlijk zijn er opties voor een groot album om jullie herinneringen voor altijd te bundelen. Laat het me weten als jullie hier meer over willen weten, dan stuur ik je een digitale albumbrochure toe.

*Prijzen gelden vanaf juni 2023 en zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van 0.35 cent per km vanaf Hooghalen.