“Onwijs blij met de foto's van onze bruiloft. Sietske weet precies de goede setting te creëren en zorgt ervoor dat iedereen zich helemaal op zijn gemak voelt. Met als resultaat fantastische foto's met ook een super mooi trouwalbum!”

- Irene

Sfeervolle beelden maken die een moment op zijn mooist vangen. Iets waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Met enorm veel plezier leg ik bruiloften vast. Een bruiloft zit vol met bijzondere momenten. Al jullie geliefden zijn deze dag bij elkaar om samen jullie liefde te vieren. Iedereen op zijn mooist gekleed, er wordt gelachen, samen lekker gegeten, er zijn kleine intieme momentjes, soms een traan. Ik geniet er elke keer van en vind het een eer dat mensen mij vertrouwen om hun liefdesverhaal vast te leggen.

Ik ben Sietske Holwerda en ben sinds 2013 getrouwd met mijn grote liefde Jelmer. Samen met onze kinderen Amos, Sela en Jona wonen we in het kleine dorpje Hooghalen. Dingen waar ik blij van word: boswandelingen, reizen, mensen en hun verhalen, andere culturen, uitgebreid koken en natuurlijk lekker eten! Ik geloof in pure liefde en geniet intens als ik dit van dichtbij mag vastleggen.

Mijn stijl is ongedwongen, warm, tijdloos en een tikje dromerig. Ik ga graag op een ontspannen manier te werk en doe mijn best om jullie zo mooi en spontaan mogelijk te fotograferen zodat de foto’s vooral laten zien wie jullie zijn. Als trouwfotograaf probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn en ben ik aanwezig op de momenten dat het moet, zoals de shoot en de foto’s met jullie familie en vrienden.

Spreekt mijn werk je aan en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje en laten we verder praten.

sietske-holwerda-liefs-van-siets-fotografie