AARON & MAUDE | TROUWEN IN EEN CHATEAU IN FRANKRIJK

Af en toe heb je van die once in a life time momenten. Dit was er zo eentje. Toen Aaron en Maude mij een berichtje stuurde of ik hun bruiloft in Frankrijk wilde komen fotograferen, maakte mijn hart een sprongetje. Want hoe vaak krijg je zo’n kans!? Lang hoefde ik dus ook niet na te denken! Chateau Saint Bonnet le Froid ligt in de heuvels rondom Lyon. Een prachtig karakteristiek kasteel met een geweldig uitzicht. Aaron komt uit de VS en Maude uit Frankrijk – de dag was dus een hele leuke mix van beide culturen. Een prachtige ceremonie, ontzettend lieve mensen, een geweldig feestelijke sfeer. Na het diner schoten we nog wat foto’s met zonsondergang. Daarna buiten dansen tot de late uurtjes. Voor mij persoonlijk een dag om nooit te vergeten! Kijk en geniet!