TARIEVEN


BRUILOFT: €1650,-

Bruid & Bruidegom

Jullie gaan trouwen! Ik vind het te gek om bruiloften vast te leggen en doe dit dan ook met veel plezier. Ik houd enorm van (buiten)bruiloften met veel karakter en personal touches. Ik hecht veel waarde aan goed contact met ieder bruidspaar en ik probeer dan ook goed bereikbaar te zijn voor al jullie vragen.

Een bruidsreportage is 1650 euro* voor 8 uur fotografie. Als je mij boekt voor jullie bruiloft dan ontvang je:

– Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen door te bespreken. Natuurlijk ben ik altijd bereikbaar voor vragen of om met jullie mee te denken.
– Sneak preview binnen een week van 10 foto’s in een online gallery (ook leuk om te delen met vrienden en familie!)
– Binnen 8 weken ontvang je een handgemaakt pakketje met een luxe houten usb-stick met minimaal 300 foto’s in hoge resolutie die met zorg en heel veel liefde bewerkt zijn.
– Per uur extra betaal je 100 euro (tot maximaal 14 uur)
-Inclusief luxe mini-album van 15 x 15 cm met linnen kaft
– Natuurlijk zijn er opties voor een groot album om jullie herinneringen voor altijd te bundelen. Laat het me weten als jullie hier meer over willen weten, dan stuur ik je een digitale brochure toe.

LIFESTYLE: €299,-

Leven & Liefde

Zijn jullie net verloofd of gewoon heel erg verliefd? Verwachten jullie een kleintje? Willen jullie je gezinnetje op een ontspannen manier laten vastleggen? Of wil je gewoonweg een fotoshoot met je beste vriendinnen?

Een reportage kost 299 euro* . De reportage duurt 1-1,5 uur, waarbij we ongedwongen foto’s maken op een locatie naar keuze. Jullie ontvangen:

– 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie
– Persoonlijke online gallery waar je de foto’s kunt downloaden.
– Inclusief luxe mini-album van 15×15 cm met linnen kaft

– De levertijd van de foto’s bedraagt 2-4 weken.

PORTRET: €299,-

Portret & Boudoir

Wil je mooie foto’s van jezelf, voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders? Professionele profielfoto’s voor je CV of LinkedIn? Vertel me wat voor fotoshoot jij graag zou willen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor overleg, gedetailleerde info en mijn beschikbaarheid. We kiezen samen een datum en een locatie die het beste aansluit bij wat jij in gedachten hebt.

Een reportage kost 299 euro* . De reportage duurt 1-1,5 uur. Ik ga graag op een ontspannen manier te werk en doe mijn best om je zo mooi en spontaan mogelijk te fotograferen. Je ontvangt:

– Minimaal 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie
– Persoonlijke online gallery waar je de foto’s kunt downloaden
– De levertijd van de foto’s bedraagt 2-4 weken.

Overige reportages
Past mijn stijl fotografie bij je en wil je graag sfeervolle beelden voor jouw bedrijf, webshop, (online) magazine of blog? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.
Neem gerust contact met me op voor overleg, meer informatie en mijn beschikbaarheid.

*Prijzen gelden vanaf december 2021 en zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van 0.30 cent per km vanaf Hooghalen.